KedaiOnlinez - Telah dipercayai oleh ramai usahawan internet Malaysia

Sarat dengan ciri-ciri yang diperlukan oleh usahawan internet

Lengkap. Semua dalam satu. Kedai online dengan ciri paling hebat dan mantap!

Kami menyediakan anda dengan segala ciri yang anda perlukan dalam membina sebuah kedai online yang mantap :

 • Laman Web, Mobile Store
 • Nama domainShopping cart dengan ciri-ciri keselamatan.
 • Template ecommerce yang berkualiti.
 • Katalog produk.
 • Payment gateway.
 • Akaun emel.
 • Alat-alat pemasaran.
 • Sistem laporan.
 • Mobile Store

  Urusniaga melalui mobile kian berkembang dari masa ke semasa. Hari ini, kebanyakan pengguna melayari dan berurusniaga di internet menggunakan gajet (mobile) sebagai medium utama. Berikutan itu, adalah sangat penting bagi setiap peniaga yang berniaga secara online memastikan bahawa kedai online mereka mempunyai paparan (interface) fleksibel yang mampu diselarikan dengan resolusi skrin gajet mobile. Pakej kami didatangkan PERCUMA dengan paparan beresolusi gajet seperti iPad, iPhone, Android dan semua jenis telefon pintar dan tablet.

  Template Ecommerce Yang Berkualiti Tinggi

  Memiliki sebuah kedai online yang cantik dengan design yang berkualiti tinggi bukan lagi satu perkara mustahil. Kami menyediakan template ecommerce yang berkualiti tinggi, fleksibel dan boleh diubah suai mengikut citarasa anda. Kini, setiap orang bakal mempunyai kedai online dengan paparan unik yang tersendiri.

  Search engine Optimization (SEO)

  Sistem ecommerce kami dirangka dengan fungsi mesra SEO. Ia dioptimum dan dikemaskini oleh pakar-pakar bagi memastikan struktur sistemnya mesra SEO sekaligus memberi kelebihan kepada anda mengatasi para pesaing dalam usaha merebut kedudukan tertinggi enjin carian.

  Alat Pemasaran Terhebat

  Sistem kami juga dipasang bersama alat-alat pemasaran yang terbaik seperti diskaun dan kupon, baucer, newsletter, sistem affiliate, mata ganjaran dan lain-lain. Ia memberi kelebihan kepada kedai online anda berbanding yang lain.

  Pembayaran ke Bank Tempatan dan disokong Syarikat Kurier Tempatan

  Anda tidak perlu bimbang, kami menyokong PayPal (Antarabangsa), Senangpay dan Billplz(tempatan). Selain itu, kami menyokong syarikat kurier tempatan seperti Pos Laju, Skynet, Citylink dan banyak lagi. Jangan ragu untuk membandingkan & menyemak kadar dan pilih satu yang anda suka..

  Jadi sebahagian daripada mereka yang telah menjana puluhan ribu sales bersama kami!

  Apa Kata Pelanggan Yang Telah Menggunakan Perkhidmatan Kami

  • Alhamdulilah dengan izin Allah swt dan bantuan kepakaran daripada kedai onlinez selesai sudah setup website baru kami www.gotulips.com . Jutaan terima kasih kepada bantuan sepenuh masa yang diberikan tanpa mengira ape jenis soalan sekali pun, semuanya terjawab dan diterangkan oleh team kedaionlinez dengan jelas. Segala proses berjalan dengan lancar dan bayaran berpatutan dengan servis dan bantuan sepenuh masa yang diberikan. Pihak kami cuma perlu menyatakan impian dan angan-angan kami sahaja kepada kedaionlinez dan selepas itu direalisasikan oleh mereka dengan izin Allah swt.
   Mohd Radzi
   www.gotulips.com
  • Sebuah syarikat jutawan internet negara telah menyarankan saya menggunakan khidmat Kedai Onlinez untuk membuat website perniagaan (e-commerce). Dalam masa yang singkat (kurang dari 1 minggu) website saya telah siap dengan hasil yang sangat memuaskan! ramai rakan-rakan memuji dan mengatakan website saya ‘ada class’. Terima kasih Kedai Onlinez
   Mariati Amiruddin
   www.TajamSeraiButik.com
  • Tiga perkara yang boleh saya perkatakan tentang khidmat pemasangan sistem kedai eCommerce daripada KedaiOnlinez.com adalah BAIK, PANTAS & PROFESIONAL! Saya bukanlah cerewet tetapi saya seorang ‘perfectionist’. Seringkali saya sukar berurusan dengan pemberi servis online sehingga memaksa saya bertemu sendiri dengan mereka untuk menerangkan kehendak dan kemahuan saya. Namun itu tidak terjadi antara saya dengan pihak KedaiOnlinez.com. Mereka mahir dalam bidang ini dan memberikan khidmatnya seperti yang dijanjikan. Mereka tahu dan cekap mengendalikan sebarang keraguan dan permasalahan yang timbul membuatkan proses pembinaan laman eCommerce saya berjalan sepertimana yang saya mahukan. Setelah beberapa tahun berniaga sambilan sebagai pembekal & pengedar, kini saya dan isteri berpeluang meluaskan perniagaan kami secara Online Retail pula walaupun hakikatnya kami mempunyai karier tetap masing-masing. Terima kasih kepada pihak Kedai Onlinez, saya doakan selamat maju jaya kepada mereka.
   Tazilan Ibrahim
   www.kedaikoo.com
  • Ini adalah kali pertama saya menggunakan servis kedaionlinez.com yg dimiliki oleh tuan mazlie nadzri untuk langgan web shopping cart.Alhamdulillah sempurna semuanya.Tiptop!. Sebelum ini saya pernah mendengar nama company ini tapi ragu-ragu untuk menggunakan servis mereka.benarlah orang berkata tak kenal maka tak cinta!,tapi bila cuba sekali, saya pasti utk projek saya selepas ini pasti akan memilih kedaionlinez.com lagi. Kenapa? Servis tersangat pantas! mesra pelanggan! email dibalas segera! bayangkan saya langgan website ketika 2 hari nak raya korban, dlm tempoh tersebut pun kedaionlinez.com masih melayan pertanyaan saya dan menyiapkan website yang ditempah.Tahniah! penghargaan ini memang perlu Tuan terima kerana kesungguhan yang diberikan. Terima Kasih Tuan akhirnya saya memiliki sebuah laman web khas untuk letakkan produk saya. Selepas ini pasti saya akan datang lagi utk langgan servis kedaionlinez.com ini Saya Mesti Pilih KedaiOnlinez.com! Anda pun Mesti Pilih!
   Wan Pakar Tshirt
   www.RedunitedApparels.com
  • Tahniah kepada En Mazlie kerana telah berjaya menghasilkan website shopping cart produk kesihatan saya seperti yang saya impikan selama ini.Saya sangat berbesar hati dengan usaha, sokongan teknikal & kerjasama 100% yang telah diberikan oleh En Mazlie selaku pemilik kepada kedaionlinez.com. Kualiti perkhidmatan yang diberikan sangat mengutamakan keperluan pelanggan. Setiap persoalan yang agak sukar bagi individu yang tidak mahir dalam bidang IT seperti saya menjadi seolah-olah begitu mudah untuk difahami melalui bimbingan daripada En Mazlie. Malahan, kejujurannya dalam berurusan dengan pelanggan tidak semata-mata mementingkan keuntungan, tetapi lebih kepada keperluan sebenar pelanggan. Mudah-mudahan usaha murni kedaionlinez.com membantu ramai usahawan berjaya dalam arena bisnes online akan membuahkan hasil yang positif. Selamat Maju Jaya kedaionlinez.com
   Norafidah Roni
   NDR LEGACY ENTERPRISE
  • Alhamdulillah,selawat dan salam buat junjungan baginda kerana dengan izin Nya jua website perniagaan saya telah disiapkan dengan pantas dan cemerlang oleh pihak kedaionlinez.com.Setelah hampir 5 tahun berniaga melalui medium blog dan facebook akhirnya impian mempunyai website terlaksana juga. Insya Allah,bagi saya ia akan memudahkan lagi urusniaga pihak pelanggan yang sedia ada mahupun yang akan datang.Terurus,tersusun dan profesional….amat mudah dan senang. Bagi yang belum memiliki website sendiri;cuba dahulu tak rugi pun…Insya Allah berbaloi…!
  • Alhamdulillah,kerana dengan izin Allah SWT, akhirnya tercapai jua impian saya untuk memiliki website perniagaan. Website saya telah disiapkan dengan sempurna oleh pihak kedaionlinez.com. Berurusan dengan Encik Madzli amatlah mudah serta tidak menghadapi masalah. Segala pertanyaan @ permintaan tentang website saya dijawab dan diuruskan dengan lancar. Masalah komunikasi juga tidak wujud kerana Encik Madzli akn membalas segala emel saya dengan kadar segera. Harapan saya agar perniagaan ini dapat dikembangkan lagi dengan bantuan website perniagaan ini setelah 4 tahun saya menjalankan perniagaan secara kecil-kecilan di blog dan juga facebook. Dengan bantuan website perniagaan ini, urusan menjalankan perniagaan akan menjadi lebih mudah serta membantu mengurangkan beban saya memandangkan saya juga mempunyai karier tetap yang lain. Urusan mengiklan di facebook dan blog tidak diperlukan sekerap dulu lagi. Terima kasih kepada pihak Kedai Onlinez, saya doakan agar perniagaan servis Encik Madzli akan terus maju
   Nurul Huda
   www.KasihKeluarga.com

  7 Manfaat Buat Anda Sebagai Penjual Produk

  packing

  Sesuai Untuk Mereka Yang Menjual Produk Fizikal dan Digital

  Kedai Online ini amat sesuai bagi mereka yang menjual produk-produk fizikal dan digital yang mempunyai pelbagai jenis pilihan dalam satu-satu masa. Contohnya anda yang menjual baju, tudung, kasut, aksesori fesyen, makanan kering, buku, gajet elektronik, ebook atau apa sahaja produk yang anda tawarkan mempunyai lebih daripada 1 jenis.
  online-shopping

  Automasi Proses Tempahan – Buat Jualan Sambil Tidur!

  Ya, dengan laman E-Commerce, tak mustahil walau anda tidak berada depan komputer dan tak online pun, jualan anda tetap boleh masuk! Ini kerana sistem laman Kedai Online dilengkapi dengan sistem Borang Tempahan termasuk kos postage penghantaran yang perlu pelanggan anda bayar. Mereka turut akan menerima invois dan resti pembayaran melalui email sahaja sebaik sahaja mereka pilih produk yang ingin dibeli secara automatik!
  laptop

  Mudahkan Pelanggan Anda Lihat Produk Anda

  Anda boleh letakkan imej-imej produk anda daripada pelbagai sudut yang anda ambil di Kedai Online anda dengan lebih tersusun, teratur dan profesional. Dengan adanya fungsi ‘gallery album’, ia memudahkan prospek anda untuk lihat lebih jelas pelbagai pilihan produk anda.
  email-marketing-icon

  Tangkap’ & Buat Untung Dengan Database Pelanggan

  Jika anda pernah dengar, ramai Guru Pemasaran pernah menyebut, database ialah mesin ATM anda! Ya, memang istilah ini tepat sekali. Kos pemasaran untuk dapatkan jualan daripada prospek baru jauh lebih mahal berbanding anda dapatkan jualan daripada pelanggan yang pernah membeli daripada anda. Sistem laman web E-Commerce lazimnya disertakan sekali dengan fungsi untuk menyimpan data-data pelanggan anda. Anda boleh hubungi mereka pada bila-bila masa untuk mewar-warkan promosi jualan yang anda langsungkan
  brand

  Pelanggan Lebih Percaya Untuk Berurusan Dengan Anda

  Disamping anda mampu bina jenama anda sendiri dengan adanya Kedai Online, secara tidak langsung bakal prospek anda akan lebih percaya & yakin untuk berurusan dengan anda secara maya. Anda mampu tingkatkan kredibiliti anda dengan adanya sebuah laman Kedai Online Dot Com berbanding hanya jika anda mempunyai Blogshop yang boleh dibina secara percuma
  inventory_management-300x30

  Pengurusan Inventori Yang Menyenangkan

  Di laman Kedai Online anda, anda dengan mudahnya pada bila-bila masa boleh update stok produk terkini yang anda ada di tangan. Tak perlu pening-pening tiap kali perlu jawab soalan prospek anda secara SMS atau email hingga menggangu waktu tidur tengah malam anda. Di laman Kedai Online anda, prospek anda dengan jelas boleh lihat status stok terkini. Mereka turut akan menerima invois dan resti pembayaran melalui email sahaja sebaik sahaja mereka pilih produk yang ingin dibeli secara automatik!

  Masih Ragu-Ragu Nak Buat Tempahan Perkhidmatan Kami Ini? Sini Kami Berikan Jaminan Pulangan Wang!

  Dengan setiap tempahan perkhidmatan pemasangan ‘Kedai Onlinez’ ini daripada kami, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% dalam masa 30 hari. Jika dalam tempoh masa 30 hari bermula tarikh pembelian anda, anda masih tidak berpuas hati dengan kualiti hasil kerja Kedai Online kami, kami dengan rela hati pulangkan wang anda. Ya, kami akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL! Sememangnya segala apa yang kami janjikan mengikut setiap pakej yang anda ambil akan kami kotakan

  Terhad! Dapatkan Diskaun 10% dan 15% Sekarang!

  Masukkan nama dan emel anda dibawah!